Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

SWEEU Machinery&Knife Suzhou Co.,Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

SWEEU Machinery&Knife Suzhou Co.,Ltd.

1
SWEEU Machinery&Knife Suzhou Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : SWEEU
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 60% - 70%

SWEEU Machinery&Knife Suzhou Co.,Ltd.

SWEEU-de Machines en Co. van Messensuzhou, Ltd zijn een Zweden-China technologie gezamenlijke fabrikant die aan R&D en de productie van multi-toepassing hoog - het mes van kwaliteitsmachines toegewijd is. Onze producten worden wijd toegepast op vernieuwbaar middelen recycling. plastieken, rubber, metallurgie, chemisch, elektronisch, textiel, verpakking, druk, document en houtverwerkings de industrieën.

De goedkeuring van hoogte - het materiaal van het kwaliteitsmes dat met geavanceerde vacuümthermische behandeling en Cryogeen behandelingsproces wordt gecombineerd laat ons mes toe wordt de leider in de wereld en diep goedgekeurd door klanten in Europa, Amerika, Australië, Japan en Korea, enz.

Ons voordeel ligt in het feit dat wij de aangepaste dienst kunnen verlenen door het meest geschikte hulpmiddelmateriaal te selecteren en het nauwkeurigste thermische behandelingsprocédé goed te keuren om de uiterste prestaties van hulpmiddel volgens de toepassing en prestaties te verzekeren die door klanten worden vereist. Ons groot vacuümthermische behandelingsovens, smeedstuk, CNC machinaal bewerkende en andere hoogte - de kwaliteitsfaciliteiten noodzakelijk voor productie waarborgen onze eerste klassenkwaliteit.

Ondertussen, zijn wij ook de agent in binnen- en buitenland van de faciliteit van uitstekende kwaliteit van de middelregeneratie voor beroemde fabrikanten en wij ondernemen de volledige lijn van het project van de middelterugwinning, hoofdzakelijk met inbegrip van pers, baalopener, etiket ontdoende van machine voor HUISDIERENflessen, aluminiumsorteerder (wervelstroomseparator), dubbel-asontvezelmachine, enige schachtontvezelmachine, verpletterende machine, sterke was rotatie-droger, film wind-selecteur, warm waterwasmachine, plastic uitdrijvende machineeenheid, en granulatoreenheid evenals de volledige lijnprojecten. Door onze binnenlandse faciliteit van uitstekende kwaliteit aan de wereldmarkt te bevorderen. wij introduceren ook onze geavanceerde high-tech en hoogst betrouwbare producten overzee aan binnenlandse high-end klanten.

 

Contactgegevens
SWEEU Machinery&Knife Suzhou Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Yolanda Bai

Tel.: +86 15921256700

Fax: 86-512-58637928

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)